The perfect guide to the casino

Matchpreview: OB – FCN

OB og FCN starter deres Superliga 2017/2018 i aften. Vi har brygget en optakt sammen.

FCN er teknisk stærke og på trods af farvel til Stanislav Lobotka og Marcus Ingvartsen, så vil deres spillestil være den samme. Og spillerne hos FCN er da heller ikke bekymrede selvom de lige har mistet deres to måske største stjerner, og Emiliano Marcondes samtidig rygtes til Brøndby.

– Tit er der mange fans og eksperter med bange anelser på det her tidspunkt, men der er altid nye spillere, der træder til. Det er det, der er så super fedt i FCN. De unge, der får chancen, viser også tit, at de kan gribe den, siger Mathias Jensen således til klubbens hjemmeside.

Om kampen mod OB forventer den 21-årige midtbanespiller, at det bliver en svær kamp.

– Vi ved godt, at det bliver en svær kamp i Odense. OB har et rigtig godt hold og har vundet over os mange kampe i træk, men på et tidspunkt skal vi have brudt den stime. Det er sæsonens første kamp, og selvfølgelig skal vi lige mærke, hvor vi står uden to så stærke spillere, men det bliver fedt at komme i gang, lyder det.

FCN skal domineres fysisk

Hos hjemmeholdet ved man udemærket godt, hvordan FCN skal stoppes.

– Det handler om ikke at give dem meget plads, fordi de ellers spiller hurtigt. Det handler om at være fysisk dominerende mod dem og så spille vores eget spil mod dem, udtaler Jeppe Tverskov til OB’s hjemmeside.

Spørgsmålet er så blot om OB formår det. Kigger man på statistikken, så skulle man mene, at Kent Nielsen havde godt styr på FCN. Således har OB vundet de seneste syv kampe mod FCN, og målscoren lyder på 16-4.

OB

Hjemmeholdet har udtaget 20 spillere til deres premierekamp i denne sæson, hvor to vil blive sorteret fra. Kenneth Emil Petersen er ude grundet karantæne, mens Jacob Barrett og Jens Jakob Thomasen er skadede og derfor ikke er med.

Se hele truppen her:

1. Thomas Mikkelsen
3. Frederik Tingager
4. Ryan Johnson Laursen
5. Joao Pereira
6. Jeppe Tverskov
7. Joan Simun Edmundsson
9. Rasmus Jönsson
10. Rasmus Festersen
11. Casper Nielsen
13. Sten Grytebust
15. Izunna Uzochukwu
16. Julius Eskesen
17. Jacob Buus
18. Mathias Thrane
19. Mikkel Desler
21. Mathias Greve
22. Nana Welbeck
25. Nicklas Helenius
26. Yao
28. Anders K. Jacobsen

FC Nordsjælland

FCN har tre spillere fra deres U/19-hold med i truppen, og Andreas Olsen, Nicolai Frederiksen og Magnus Kofod Andersen kan dermed alle få deres debut til aftenens kamp.

En af de 19 spillere vil blive sorteret fra inden kampstart. Værd at bemærke er det, at Emiliano Marcondes er med hos udeholdet. Han er blevet kædet sammen med både Brøndby og et skifte til udlandet.

Se hele truppen her:

01 Runar Alex Runarsson
28 Peter Vindahl Jensen
02 Karlo Bartolec
04 Andreas Maxsø
05 Mads Mini Pedersen
08 Patrick Mtiliga
09 Tobias Mikkelsen
10 Emiliano Marcondes
12 Ernest Asante
14 Mathias Rasmussen
17 Andreas Skovgaard
20 Patrick da Silva
21 Andreas Olsen
23 Mathias Jensen
29 Nicolai Frederiksen
31 Godsway Donyoh
32 Viktor Tranberg
36 Victor Nelsson
38 Magnus Kofod Andersen

OB – FCN sparkes i gang kl. 19.00 og kampen kan ses på Ewii Park i Odense eller på TV3 Sport 1. Jens Grabski Maae er dommer til kampen.

OVERSIGT

Scroll to Top