The perfect guide to the casino

VM 2018: Analyse af Danmarks midtbane

 


 

Som optakt til VM 2018 har vi valgt, at kigge lidt på den danske VM-trup, og hver dag op til åbningskampen vil der komme en ny analyse.

Billederne er lånt af Herrelandsholdets facebookside.

Læs analysen af Danmarks forsvar lige her.

Navn: William Kvist
Alder: 33 år
Klub / Liga: FC København / Superligaen
Landskampe: 80
Debut: 22. August 2007

Højde: 185 cm
Vægt: 80 kg

Rolle i truppen: Manglende spilletid hos FC København betyder ikke det store for Åge Hareide. Ser ud til, at han er landsholdets faste 6’er, og skal spille størstedelen af alle kampene.

En forfærdelig forårssæson for Kvist, hvor at han har varmet bænken for FC København, og fået kritik for de sparsomme minutter han har spillet. Har været det helt store samtaleemne i ugerne op til VM, og har skabt heftig debat blandt de danske fans, da størstedelen mener han slet ikke burde være blevet udtaget. Åge Hareide forsvarer ham ofte, og med de 80 landskampe på bagen, så er det også vigtig erfaring han bringer, og en god leder at have i omklædningsrummet.

Navn: Thomas Delaney
Alder: 26 år
Klub / Liga: Dortmund / Bundesligaen
Landskampe: 27
Debut: 15. Oktober 2013

Højde: 180 cm
Vægt: 78 kg

Rolle i truppen: Skal ligge i maskinrummet, og tage alle de hårde nærkampe på midtbanen. Forventes at spille 8’er, og få fuld spilletid i alle kampene.

Thomas Delaney måtte lige tage én enkelt fridag fra landsholdet i sidste uge, da han skulle med privatfly til Dortmund, hvor at han underskrev en millionkontrakt, som samtidig sender omkring 150 millioner til Werder Bremen. Han er klart den dyreste danske spiller nogesinde (Pierre Emile Højbjerg på 2. pladsen med 111 millioner kroner), og én af Danmarks kæledækker. Udover at have charme og lækkert hår, så er Delaney også yderst målfarlig på hovedet, og en sand leder der går forrest, og virkelig tackler igennem.

Navn: Christian Eriksen
Alder: 26 år
Klub / Liga: Tottenham / Premier League
Landskampe: 78
Debut: 3. Marts 2010

Højde: 181 cm
Vægt: 76 kg

Rolle i truppen: Kong Christian. Danmarks ubestridte største stjerne, og den absolut vigtigste spiller. Holdets omdrejningspunkt og hele Danmarks håb til slutrunden. Fuld tid i alle kampene til den offensive stjerne.

Den nybagte far har lovet, at hovedet vil være fast fokuseret på slutrunden, og det håber hele nationen da også. Eriksen er nemlig landets ubestridte største stjerne, og hvis han spiller dårligt, så kan det nemt se sort ud for holdet. Fodbold er et holdspil, men Tottenham-stjernen og Premier League-profilen gør bare Danmark så meget bedre. 26 år er ingen alder, og de allerede 78 opnåde landskampe viser også, at profilen er en erfaren herre. Han var også med i 2010, hvor han fik god erfaring, som nu skal bruges for, at få Danmark videre fra gruppespillet.

Navn: Lasse Schøne
Alder: 32 år
Klub / Liga: Ajax / Æresdivisionen
Landskampe: 36
Debut: 12. August 2009

Højde: 178 cm
Vægt: 80 kg

Rolle i truppen: Må formodes at starte på bænken under kampene, men kan meget let blive bragt i spil, hvis noget ikke fungerer på midtbanen.

Lasse Schøne har i mange år været en stor profil i den hollandske liga, hvor at han har spillet hele sin seniorkarriere. Han har gennem tiderne spillet 312 kampe i Æresdivisionen med 75 mål og 65 assists til følge. Han har desværre aldrig rigtigt fundet sig til rette på landsholdet, men har gennemgået en mindre opblomstring under Hareide, som da også gør, at han er en solid spiller, at have til rådighed på bænken. Hans kreativitet er hans force, ligesom at han er farlig på frispark.

Navn: Lukas Lerager
Alder: 24 år
Klub / Liga: Bordeux / Ligue 1
Landskampe: 4
Debut: 6 Juni 2017

Højde: 186 cm
Vægt: 85 kg

Rolle i truppen: Ligner en afløser for Delaney, hvis han skulle få brug for en pause, eller må udgå med en skade. Kommer til at slås med Lasse Schøne om, at blive indskiftet under VM.

Den relativt ukendte midtbanespiller har gjort det rigtig godt for franske Bordeaux hele sæsonen, men for mange danskere er han stadigvæk et ubeskrevet blad. Han har spillet 65 kampe i 1. Division og 50 Superligakampe for Viborg. Skiftet til Zulte Waregem var fremragende for udviklingen, og sæsonen i Bordeaux har også været en god succes. Den 24-årige midtbanespiller er en 8’er der er god i genpresset, og viser et fremragende overblik, ligesom at han er god til at komme ind i boksen.
Kan vise sig, at blive en vigtig spiller på landsholdet de næste mange år, hvis udviklingen fortsætter.

Navn: Michael Krohn-Dehli
Alder: 35 år
Klub / Liga: Deportivo La Coruna / La Liga
Landskampe: 58
Debut: 11. Oktober 2006

Højde: 171 cm
Vægt: 69 kg

Rolle i truppen: Må formodes at være med, så han kan dele ud af sin erfaring til alle de unge spillere på holdet. Forventes at få minimalt med spilletid under slutrunden.

Michael Krohn-Dehli har rundet de 35 år, og karrieren lakker så småt mod enden. Han fik sin debut på landsholdet i 2006, men slog sig først fast som en del af startopstillingen efter VM i 2010. Det er dog uden tvivl en erfaring herre, der har oplevet lidt og hvert i sin lange og flotte karriere. Har ikke spillet så meget i sæsonen grundet en slem skade, men i sine sparsomme kampe her i foråret har han fået stor ros. Har en masse kreativitet i sit spil, men formodes stærkt at få tæt på ingen spilletid under hele slutrunden.

OVERSIGT

Scroll to Top