The perfect guide to the casino

Danmarks bedste motorsport-ekspert har spilforslaget og optakten klar til Monaco

Formel 1 Monacos Grand Prix:

Denne optakt og analyse er lavet i samarbejde med Danmarks måske bedste Formel 1 ekspert, Stephan Paaskesen.

F1 kaldenerens mest famøse ræs og efter min mening kaldenerens kedeligste! Monacos GP bliver som udgangspunkt afgjort i kvalifikationen og af pitstop strategier (med forbehold for uheld o.l. Selvfølgelig) for der kan IKKE overhales (sandhed med bitte små modifikationer) i Monacos smalle gader!

Weekendens højdepunkt for mig er kvalifikationen – at se en enkelt perfekt sammensat hurtig omgang i dagens brede og lynhurtige biler fise rundt mellem murene og konstant være millimeter fra at smadre det hele med op til ca. 300 kmt. Er virkelig fascinerende! Modsat gælder søndagens løb som nemt bliver ren paradekørsel Det gør også løbet lidt svært at spille på, men spillene er fundet og ligger klar lige her,

Der køres 78 omgange på den 3,3 km. Lange bane bestående af 19 sving (afhængig af definitionen af sving) og en 510m lang (kort) langside, der skiftes gear knap 50 gange pr. Omgang og ca. 50% banen køres med sømmet i bund!

Jeg har allerede et sindssygt spil, som i kan se et udkast af her. For at få adgang til dette spil skal i blot klikke her.

Sidste år vandt Ferrari og efter min vurdering var den afgørende faktor bilernes akselafstand, Mercedes har feltets absolut længste akselafstand, og det kan være en fordel, men i Monacos smalle gader og skarpe hjørner bliver det nemmere des kortere akselafstanden er. Til i år har Ferrari øget deres akselafstand til at være tættere på Mercedes og denne fordel ligger nu primært hos Red Bull. Jeg vil ikke gøre Red Bull til favoritter, men set i forhold til “normalt” har Red Bull så absolut en væsentlig fordel.

Her ses banen.

Vi har haft en del “danskerspil” før på Kevin Magnussen mod hans teamkammerat Romain Grosjean, året har virkelig flasket sig for Magnussen med undtagelse af for mange uheld og modsat går det virkelig elendigt for den ellers meget respekterede Grosjean.

Grosjean befinder sig ligenu i et dybt dybt hul, det hul tror jeg at han ligeså stille begynder at kravle op af nu, ellers er han meget hurtigt og meget snart en færdig mand. Magnussens dominans overfor Grosjean tror jeg vil få bookmakeren til at gøre Kevin til en lidt større favorit end han egentlig er.

Find mine spilforslag lige her

Optakten og analyseren er lavet i samarbejde med Danmarks måske bedste Formel 1 ekspert, Stephan Paaskesen.

På forhånd god race week! ?

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top