The perfect guide to the casino

Zorniger slagter sine spillere: Derfor tabte vi til FCK


Alexander Zorninger er langt fra tilfreds med sine spillere oven på søndagens derby-nederlag.

FCK vandt for første gang i seks indbyrdes opgør mod Brøndby i søndags, da Ståle Solbakkens mandskab trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 3-1.

Nederlaget til Brøndby var ifølge Alexander Zorninger dog ikke nødvendigt.

Læs også: Medie smider kæmpe bombe: Her er Andreas Cornelius’ nye klub

– Ved 2-1 var vi ikke kompakte hurtigt nok, som vi skal være. Over hele kampen var vi ikke gode nok i 50-50 duellerne. Vi tabte en to-mod-en mod Fischer, som selvfølgelig er en god spiller. Men vi var to mod en, og der handler det bare om at være aggressiv nok til at vinde bolden. Det er sket for mange gange, sagde Zorninger til BT efter kampen, hvorefter han samtidig langede ud efter sine midtbanespillere:

Læs også: To medier rydder forsiden: Europæisk gigant vil snyde Barcelona og Real Madrid – Byder 849 millioner kroner for Christian Eriksen

Læs også: Emre Mor viser, han er kongen af Vigo – Se hans mest legendariske billede til dato

– Vi har valgt vores midtbanespillere efter bestemte kvaliteter. Vi mangler noget, når det kommer til kvalitet en-mod-en. Phiri var god en mod en, det var Christian Nørgaard også. Josip Radosevic er god en-mod-en, men den største kvalitet hos de seks andre midtbanespillere er ikke en-mod-en. De er kloge nok til at skabe to mod en tidligt nok, men så skal nogen altså vinde bolden, sluttede Brøndby-træneren.

OVERSIGT

Scroll to Top