The perfect guide to the casino

FC Midtjylland henter dansk profil – Betaler 11 millioner kroner

 


 

De danske mestre ligner den kommende klub for danske Alexander Scholz, der altså vender hjem til Danmark efter 5 år i Belgien.

Den 25-årige stærke midterforsvarer gennemgik angiveligt lægetjekket med FC Midtjylland onsdag eftermiddag, og ifølge tipsbladet.dk kan Alexander Scholz snart underskrive en fem-årig kontrakt med de danske mestre.

Han vil i så fald ankomme fra belgiske Club Brugge, hvor han det seneste halve år har spillet uden succes, da han aldrig blev en fast del af holdet. Det forlyder ellers i belgiske medier, at Club Brugge betalte 15 millioner kroner for danskeren i januar, og ifølge Het Nieuwsblad betaler FC Midtjylland blot 11 millioner kroner for ham denne sommer.


FC Midtjylland ser altså ud til at bruge en del penge på Alexander Scholz, der er udset en nøglerolle i forsvaret med det prisskilt. De danske mestre burde dog kunne betale beløbet uden problemer, da de i januar solgte Alexander Sørloth til Crystal Palace for en enorm sum og denne sommer solgte Dominick Drexler efter få uger i klubben.

Læs også: Transferbombe fra Italien: Cornelius på vej mod overraskende klubskifte

Het Nieuwsblad melder også, at når Alexander Scholz har underskrevet sin kontrakt, vil det starte en stor transferkabale, da belgiske Anderlecht vil hente Bubacarr Sanneh – uanset prisen. De har allerede budt på ham flere gange denne sommer, og derfor ser det ud til, at Alexander Scholz skal være en direkte erstatning for Sanneh.

OVERSIGT

Scroll to Top