Referat: Fremragende OB-comeback sikrede fynboerne point i deleren mod SønderjyskE

OB tog hjemme imod SønderjyskE i en kamp, hvor gæsterne kom bedst fra land, men et fremragende OB-comeback sikrede fynboerne point i den uafgjorte 2-2 kamp.

Der var masser af sol og sommerstemning i Odense, da OB tog imod SønderjyskE i søndagens brandvarme opgør. Begge hold kom med et nederlag i bagagen og det var derfor et opgør mellem to sultne mandskaber, der begge duftede point.

OB fik en god start på kampen, hvor de satte sig på spillet med det samme og kom frem til nogle fornuftige muligheder på baggrund af god boldomgang, mens SønderjyskE lurede på de hurtige omstillinger.

SønderjyskE var uhyrlig tæt på at komme i front efter et kvarters spil. Efter et godt løb på kanten fra Johan Absalonsen efter et mistimet hovedstød af OB’s Alexander Ludwig, slog han en perfekt bold ind i feltet til Mart Lieder, men en fremragende redning af Sten Grytebust holdt bolden ude af nettet.

SønderjyskE holdt ved efter den store chance og midtvejs i 1. halvleg kom gæsterne også i front. Mart Lieder blev isoleret med Nicklas Helenius i højre side efter et hjørnespark, hvor han satte OB’eren fuldstændig og fik sendt en flad bold ind i feltet, som Kees Luijckx udnytte til stillingen 0-1.

OB forsøgte at arbejde sig ind i kampen igen med en masse pasninger og spil i de små rum. SønderjyskE så dog solide ud i defensiven med kampen lige hvor de ville have den.

SønderjyskE fik endda udbygget føringen kort før pausen. En bold ud på kanten fandt Nicolas Marfelt, der sender en bold ind i feltet, som en helt umarkeret Christian Greko Jacobsen kanonerede ind i feltet til 0-2, som også var pausestillingen.

Jakob Michelsen reagerede i pausen med en dobbelt indskiftning i form af Casper Nielsen og unge Mathias Jørgensen, der skulle give fynboerne ny energi til at jagte mål.

OB kom langt bedre ud til 2. halvleg, hvor udskiftninger gav en positiv effekt i form af et godt pres imod SønderjyskE-defensiven. Efter en lille times spil gav det også pote for fynboerne. Mathias Jørgensen blev sendt dybt, hvor han udnyttede sin fart godt, og lige udenfor feltet fik han sendt afslutningen afsted, som han sendte ind bag Sebastian Melitz i det lange hjørne til stillingen 1-2.

OB fortsatte med et jagte mål og denne gang altså en udligning. Et kvarter før tid lykkedes det også for fynboerne. OB pressede på og spillede rundt om gæsternes felt, hvor Anders K Jacobsen udfordrede og passerede sin direkte modstander og med et tørt huk bragede han kuglen i kassen til udligningen 2-2.

Hjemmeholdet forsøgte til det sidste at fremtvinge det vindene mål, men tiden løb ud og holdene endte med en pointdeler i den uafgjorte 2-2 kamp.