The perfect guide to the casino

FC Midtjylland tjente omkring 16 millioner på Drexler som aldrig fik debut: Vi gjorde alt for at beholde ham udtaler FC Midtjylland

 


 

FC Midtjylland har solgt den 28-årige offensivspiller Dominick Drexler, og det er en noget speciel sag, da tyskeren aldrig fik debut for ulvene.

– Det har i lang tid været en speciel sag, hvor vi har gjort alt for at få Dominick til at falde til både som spiller og menneske.

– Men han havde et stort ønske om at blive i Tyskland på grund af sin familie, samt en øget interesse fra tyske klubber, og på den baggrund forsøgte vi at lave den bedst mulige handel, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.


FCM-sportschefen kan trods alt glæde sig over den store økonomiske gevinst. Ifølge flere danske medier har FC Midtjylland fået 34 millioner kroner for Drexler – Næsten dobbelt så meget som de selv betalte for ham i maj måned.

– Selvfølgelig ærgrer det os, at vi ikke får Dominick at se i FCM-trøjen, men vi glæder os til gengæld over, at sagen endte med at give klubben en meget flot økonomisk gevinst.

– Drexler-sagen er et eksempel på, hvad der kan ske, når man arbejder med mennesker, men jeg synes, vi fandt en fornuftig løsning på en sag, vi helst havde været foruden.

I FC Köln har Dominick Drexler fået en fireårig kontrakt.

OVERSIGT

Scroll to Top