The perfect guide to the casino

Tottenham mener det seriøst: Fortsætter med at forlænge kontrakterne hos stjernerne

 


 

Denne sæson vil Tottenham gå hele vejen og endelig vinde et trofæ. Det må ihvertfald være målsætningen efter, at de har forlænget med flere af stjernerne.

Hos Tottenham bliver weekenden nok lidt bedre end den plejer, da klubben har forlænget kontrakterne med Heung-Min Son og Erik Lamela. De to stjerner er blot de seneste i rækken til, at forlænge samarbejdet med London-klubben, da den absolut største stjerne, Harry Kane, tidligere på sommeren gjorde det samme.


Tottenham meddeler på klubbens hjemmeside, at den 26-årige argentinske-offensivspiller har forlænget kontrakten indtil sommeren 2022. Han ankom til Tottenham fra italienske Roma i sommeren 2013.

Den anden 26-årige offensivspiller, Heung-Min Son, har forlænget sin kontrakt indtil 2023. Han kom til klubben fra Bayer Leverkusen i sommeren 2015 og har i sine 140 kampe for klubben scoret hele 47 gange.

De kan dog ikke være fuldstændig tilfredse i Tottenham, da de store forsvarsstjerner Toby Alderweireld og Jan Vertonghens kontrakter udløber næste sommer. Især den førstnævnte belgier har længe været rygtet væk fra klubben. Danske Christian Eriksens kontrakt udløber i 2020.

OVERSIGT

Scroll to Top