The perfect guide to the casino

Ronaldo var en dyr omgang: Juventus vil sælge denne kæmpe stjerne nu

 


 

Juventus har brugt enorme mængder penge på, at få verdensstjernen Ronaldo til klubben, og derfor skal der sælges spillere nu.

Juventus har været yderst aktive på transfermarkedet denne sommer, da de har fået tilgang af Perin og Emre Can. Verdensstjernen Cristiano Ronaldo har også taget turen til Torino, og det er især sidstenævnte som gør, at fire nuværende Juventus-spillere skal finde sig nogle nye klubber.

Det er Goal der melder historien, og én af dem der skal sælges er Gonzalo Higuain. Her sender mediet ham så til enten Chelsea eller AC Milan.


Selvsamme medie melder også, at salget af Higuain er noget nær første prioritet for Juventus denne sommer. De håber angiveligt, at kunne få lige i underkanten af 500 millioner for den argentinske angriber.

Salget af argentineren vil uden tvivl hjælpe på bundlinjen, ligesom at lønbudgettet vil kunne få lidt luft igen. Det er dog ikke nok for Juventus, at sælge angriberen alene, da Ronaldo var en meget dyr omgang.

Derfor vil de også sælge den 25-årige midtbanespiller Stefano Sturaro og den 23-årige VM-sølvvinder Marko Pjaca. Ifølge Goal igen så håber Juventus, at de kan få omkring 140 millioner kroner for hver af disse to spillere.

Til sidst vil de også sælge Daniele Rugani, og også her har Chelsea været rygtet som mulig destination.

Derfor ser det ud til at Marko Pjaca, Stefano Sturaro, Daniele Rugani og Gonzalo Higuain snart er væk fra Juventus.

OVERSIGT

Scroll to Top