Vanvidsdrama: Bendtner-scoring i 94. minut sender Rosenborg videre i Champions League-kvalfiikationen

Rosenborg er klar til næste runde i Champions League-kvalifikationen efter en sejr på 3-1 over Valur.

Nicklas Bendtner fik i den grad en hovedrolle for Rosenborg, der her til aften spillede sig et skridt nærmere Champions League.

Den danske angriber scorede efter 55 minutter på straffespark, mens Trondsen gjorde det 2-0, inden Valur fik reduceret kort før tid.

Det betød, at islænderne ville gå videre på reglen om udebanemål, men i det 94. minut fik Rosenborg endnu et straffespark, som den danske angriber satte ind.

Dermed vandt Rosenborg 3-1 og samlet vinder de 3-2 og er klar til næste runde i CL-kvalen.