The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken er klar på at sælge to kæmpe profiler men det skal være snart

 


 

Ståle Solbakken er klar på, at sælge både Peter Ankersen og Robin Olsen, men så skal det også være inden længe.

FC København har længe været klar på, at skulle sælge Robin Olsen, og derfor har de for længe siden sikret sig Jesse Joronen. Den svenske landsholdsmålmand har dog ikke fundet sig en klub endnu, selvom han leverede flere flotte præstationer til VM.

Målmanden er også vendt tilbage til København igen efter sin ferie, men noget overraskende så træner han ikke sammen med resten af holdet. Ståle har nu været ude og forklare, hvordan situationen ser ud for Olsen.


– Det afhænger jo lidt af hvad der sker uden for banen, men hvis ikke han er solgt i den næste uges tid, så begynder han at træne med. Jeg har stadig en klar fornemmelse af, at han nok skal blive solgt i løbet af transfervinduet, siger Solbakken.

Peter Ankersen kan også sagtens forlade FC København i løbet af de næste par uger, men ifølge Ståle Solbakken så er det yderst svært, at skifte klub og derfor ikke noget som bare lige sker.

– Det var og er også planen med Ankersen, men der er ikke kommet nogen tilbud endnu, og vi kan heller ikke blive ved med at vente i al evighed, så som det ser ud nu, bliver han hos os den kommende sæson, lyder det fra FC Københavns norske manager.

Citaterne er fra pressekonferencen forud for torsdagens kamp mod KuPS.

OVERSIGT

Scroll to Top