The perfect guide to the casino

Real Madrid-spiller: Det sidste halvandet år har været som et filmmanuskript

 


 

Alvaro Odriozola har yderst svært ved at forstå, hvordan hans karriere lige pludselig tog så meget fart.

Real Madrid har sikret sig den unge højreback Alvaro Odriozola i Sociedad, og den 22-årige Spanier må nogle gange knibe sig selv i armen. Han fik nemlig først debut for Sociedad i januar 2017, hvorefter han så hurtigt fik en fast plads på holdet. De solide præstationer fik ham udtaget til den spanske VM-trup, og sidenhen har Real Madrid købt ham.

– Som jeg har sagt før, har det sidste halvandet år været som et filmmanuskript. Jeg debuterede for Sociedads andethold, og kort efter spillede jeg fast for førsteholdet. Derefter blev jeg udtaget til VM, og nu udlever jeg min drøm ved at tage Real Madrids trøje på, siger Odriozola ifølge AS.


– Dette er en dag, jeg aldrig vil glemme, og jeg vil gribe denne store mulighed. Det er en ære at være her og at have opnået alle fodboldspilleres drøm – at skrive under med Real Madrid.

– Jeg ved, hvilket ansvar der følger med ved at bære denne trøje – på og uden for banen. Jeg vil ofre alt og være dedikeret og ydmyg for at få succes. Samtidig jeg vil erklære min taknemmelighed for Sociedads trænere, holdkammerater og fan

22-årige Odriozola har blot spillet 50 La Liga-kampe og har fået fire A-landskampe for Spanien.

OVERSIGT

Scroll to Top