The perfect guide to the casino

Pirlo har gennemført kursus men mangler blot eksamen: Denne vilde klasse gik han i

 


 

Andrea Pirlo har sammen med en masse andre tidigere professionelle fodboldspillere bestået et kursus, som vil åbne op for trænervejen.

Andrea Pirlo har stoppet sin aktive spillerkarriere, og efter en del ferie og afslapning, som har rundet en fantastisk karriere af, er han så småt begyndt, at gå trænervejen og det kræver lidt uddannelse.

Han har nemlig gennemført et særligt trænerkursus for tidligere professionelle spillere, som det italienske fodboldforbund FIGC har stået for.

Der var 10 elever på det kursus, og hvis de gennemfører den sidste og afgørende eksamen, så får de tilladelse til, at træne ungdomshold og seniorhold op til Serie C. De kan også gå en lidt anden vej, og blive registreret som assistenter i Serie A og Serie B.


– Det har været med til at åbne mine tanker i forbindelse med løsninger, at jeg har været med på dette kursus. Det er ikke noget, man lægger så meget mærke til som spiller, siger Pirlo, der blandt andet spillede for Inter, Milan og Juventus i sin karriere, siger han i et interview på FIGC’s hjemmeside.

Pirlos klasse besteder udover hovedpersonen selv; Gabriel Batistuta, Daniele Bonera, Paolo Cannavaro, Jose Antonio Chamot, Matteo Contini, Francelino Da Silva Matuzalem, Paolo Montero, Thiago Motta samt Alberto Gilardino.

Den sidste og afgørende eksamen finder sted i september måned.

OVERSIGT

Scroll to Top