The perfect guide to the casino

Crystal Palace afslører: Derfor hentede vi ikke Frederik Rønnow

 


 

Roy Hodgson har endelig løftet sløret for, hvorfor at Frederik Rønnow aldrig kom til Crystal Palace.

Sommeren 2017 var en hektisk periode for flere fodboldspillere, og især Frederik Rønnow sad i det uvisse. Crystal Palace var nemlig tæt på, at hente målmanden, som selv var opsat på et skifte, men i sidste minut faldet handlen igennem. Nu afslører Roy Hodgson så, hvorfor at det aldrig blev til et London-skifte for Rønnow.


– Det skete meget sent. Problemet var, at vi havde fulgt Rønnow, og vi vidste alt om ham, men på samme tid var der en eller to keepere, vi også fulgte. Han blev tilgængelig, men det skete i sidste minut, og vi havde ikke chance for at fuldføre det. Jeg ved, at han er i en tysk klub nu, og vi ønsker ham held og lykke, siger Roy Hodgson ifølge football.london og tilføjer:

– Han er en god målmand, men det var desværre for sent den dag – dels fordi, vi havde Vicente Guaita i sigte, og det var tæt på at falde på plads, og dels fordi Frederik Rønnnow efter vores mening blev tilgængelig for sent på dagen.

Frederik Rønnow har istedet for et skifte til Crystal Palace underskrevet en fire-årig aftale med Eintracht Frankfurt fra Bundesligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top