The perfect guide to the casino

Inden aftenens kamp: Jeg synes nogle gange at Brøndby satser for meget

 


 

Marcus Mølvadgaard er ikke just imponeret over Brøndbys defensiv, og han ser store muligheder for Randers i aftenens kamp.

Randers og Brøndby IF åbner begge deres Superligasæson klokken 20.15 i aften på BioNutria Park. Allerede inden kampen er spillerne gået igang med, at kæmpe en mindre kamp. Marcus Mølvadgaard fra Randers er nemlig ude, og tale Brøndbys chancer gevaldigt ned. Han føler nemlig, at Randers har rigtig gode muligheder for, at få point i aftenens kamp.

Det kræver blot ifølge ham selv, at Randers er kyniske foran målet, da han ser store problemer i de blågules defensiv.


– Jeg ser frem til kampen med positive øjne. Brøndby er et meget specielt hold at spille imod. De kan nogle ting, men der er også ting, hvor de ser svage ud. De har mange dygtige spillere, men jeg ser det slet ikke som en fuldstændig umulig opgave. Vi har også mange gode spillere, og hvis vi spiller dem på den måde, som vi har trænet, så får vi noget med fra kampen, siger Mølvadgaard til Randers Amtsavis.

– De er rigtigt gode til deres presspil og førstegangskombinationer, men de ser også svækket ud i defensivt, når de kører så højt et pres. Jeg synes nogle gange, at de satser for meget og står tilbage med to stoppere mod to angribere, og de har også været i problemer, når de har mødt angribere med kvalitet.

OVERSIGT

Scroll to Top