The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne: Skuffelsen er stor og vi glemmer aldrig sidste sæson

 


 

Kasper Fisker har været ude, og forklare i detaljer, hvilke tanker der er i Brøndby-spillerne i disse dage.

Brøndby var længe på vej mod at vinde the double, men efter sæsonen var det en kendsgerning, at Brøndby havde smidt guldet ud af deres egne hænder, og så kunne FC Midtjylland løbe med mesterskabet efter en flot slutspurt.

Spillerne var derefter på sommerferie, og nu da Superligaen starter igen, så har Bold.dk taget en snak med Kasper Fisker omkring sæsonen der gik.

– Oplevelsen af sidste sæson er ikke ude af systemet, og det kommer den heller aldrig nogensinde, siger Fisker til bold.dk.

– Vi var så tæt på, men så glippede det, og det glemmer man ikke bare. Men vi har arbejdet hårdt i opstarten og forsøger at bruge skuffelsen til at blive endnu bedre individuelt og som hold.


– Den erfaring vi fik sidste år, var rigtig, rigtig dyre lærepenge, men det handler om at få så meget ud af det som muligt, og det har vi arbejdet på. Vi skal bruge skuffelsen som en brugbar erfaring.

Han mener dog også, at det bliver svært, at opnå samme succes om sidste sæson, men spillerne er klar til, at give alt hvad de har for, at det skal lykkedes med et dansk mesterskab.

– Pointmæssigt bliver sidste sæson selvfølgelig svær at overgå. Vi lå længe til at slå Superliga-rekorden, vel at mærke selv om vi havde et sværere program med de mange kampe mod top seks.

– Vi kigger mest på at udvikle os som hold og blive endnu stærkere end i sidste sæson. Vi skal blandt andet være bedre til at undgå de pointtab, vi led i starten af sæsonen, som i sidste ende blev afgørende.

– Vi gjorde nærmest rent bord over en stor del af sæsonen, men endte med at tabe, fordi vi smed dumme point i både starten og slutningen af sæsonen, og vi lærte på den hårde måde, at alle point tæller, og at to mistede point i runde fire i sidste ende kan blive afgørende.

Brøndby åbner deres Superligasæson mod Randers imorgen aften klokken 20:15.

OVERSIGT

Scroll to Top