The perfect guide to the casino

Arsene Wenger med chok-afsløring: Derfor spillede Mesut Özil dårlig under VM-slutrunden


Ifølge Arsene Wenger, så er der en ganske bestemt grund til, at Mesut Özil ikke præsterede under VM-slutrunden.


Mesut Özil havde sammen med resten af tyske mandskab en forfærdelig VM-slutrunde, og ifølge tyskerens tidligere træner, så er der faktisk en grund til, at playmakeren ikke spillede op til niveau.

Forud for VM-slutrunden blev Özil nemlig stærkt kritiseret for at have poseret på billeder sammen med landsholdskammeraten Ilkay Gündogan og den kontroversielle tyrkiske præsident, Recep Erdogan, og det er altså den situation, som Arsene Wenger henviser til:

– Jeg kender Özil godt, og han er en exceptionel fodboldspiller, men ham og Gündogan led under, hvad der skete inden VM, fordi de er blevet forfulgt i Tyskland, udtaler Wenger til BeIN Sport.

Den tidligere Arsenal-træner fortsætter:

– Da jeg så ham spille, kunne jeg mærke, der var situationer i spillet, hvor han kunne have bevæget sig fremad og spillet fremad, men i stedet afleverede til siden. Han spillede med sikkerhed. Jeg tænkte; Kom nu, det er ikke den rigtige Özil, som jeg kender, og som kan slå ihjel. Han spillede okay, men uden frihed og med håndbremsen trukket, afslutter Wenger.

OVERSIGT

Scroll to Top