The perfect guide to the casino

Mathias “Zanka” Jørgensen blev helten af flere omgange: Det er en underlig følelse

 


 

Mathias “Zanka” Jørgensen gav Danmark den perfekte start med sin scoring efter 57 sekunder.

Mathias “Zanka” Jørgensen fik hele Danmark til, at bryde ud i jubel kort efter kampen var fløjtet igang, da han sparkede bolden i mål. Han gjorde også det nødvendige, da han gav Kroatien straffespark i den forlængede spilletid. Uden hans tackling, som resulterede i straffesparket, så havde Kroatien scoret, og Danmark havde været ude inden straffesparkskonkurrencen.

– Det er en underlig følelse. Først og fremmest er jeg utrolig stolt af kampen vi spiller. Jeg synes, vi er det bedste hold. Det er måske lidt farvet, men jeg synes, det går godt. At vi ryger ud på denne her måde er ærgerligt, men det skal jo afgøres, siger Mathias Zanka til DR.


– Vi har den bedste keeper, som lige har vist, hvor dygtig han er ved overhovedet at give os chancen for at komme i straffesparkskonkurrence. Vi ved, det er et lotteri. Vi kan træne det så mange gange vi vil, men vi ser, at en af verdens bedste spillere brænder fire minutter før tid.

– Alt kan ske i en straffesparkskonkurrence, og vi er ét mål fra at gå videre, siger Mathias Zanka til DR om hvorvidt han troede på, Danmark ville klare straffesparkskonkurrencen.

– Det er rigtig surt lige nu, men vi kommer over det. Om et par dage, måske, siger en tydeligt skuffet Mathias Zanka Jørgensen til DR.

OVERSIGT

Scroll to Top