The perfect guide to the casino

Zanka om livet til VM: Det er jo nemt at være single som mig

 


 

Det danske landshold er i disse dage til VM i Rusland, hvor de er sammen hver dag, og der er mange timer der skal slĂ¥s ihjel.

De danske landsholdsspillere er væk fra deres kærester og familier, og det kan det mærkes pĂ¥ spillerne efter sĂ¥ lang tid.

De facetimer konstant nĂ¥r træningen er overstĂ¥et, og ellers har de forskellige metoder til, at hjælpe hinanden nĂ¥r savnet bliver stort.


SĂ¥ ledes fortæller Henrik Dalsgaard, at mange opholder sig i deres fællesrum pĂ¥ hotellet, hvor der bliver set VM-kampe. NĂ¥r der ikke vises kampe, sĂ¥ er komedieserien “Klovn” ofte pĂ¥ skærmen.

– Det er med til at fĂ¥ humøret op. Frank Hvam klarer os igennem. NĂ¥r der ikke lige er kamp pĂ¥ skærmen, sĂ¥ er der “Klovn”. Jeg er meget deroppe. Der er lidt køligt, og der stĂ¥r lidt frugt, sĂ¥ det er helt vildt hyggeligt, siger højrebacken til BT.

Mathias “Zanka” Jørgensen har hverken kæreste og børn, sĂ¥ han har det lidt nemmere i landsholdslejren, hvor han ogsĂ¥ ofte laver sjov med ballade med de andre.

– Folk klarer det fint. Vi er en god gruppe, og det kommer til udtryk nu, at vi rent faktisk nyder at være sammen, og at vi kan have det fint over en længere periode. Det er klart, at folk begynder at savne børn og kærester, og sĂ¥ er det jo nemt at være single som mig, siger “Zanka” til BT.

OVERSIGT

Scroll to Top