The perfect guide to the casino

Erik Johansson har forladt FC København: Der var ikke nogen anden udvej

 


 

Erik Johansson er taknemmelig for sin tid i FC København, men han er ked af måden, som han forlader løverne på.

Efter to et halvt år i FC København har Erik Johansson pakket taskerne, og er efter sin lange skadespause skiftet til Djurgården i Sverige.

Det kom som et mindre chok, da han meddelte, at han ville tættere på familien i hjemlandet, og til sidst kom der så en løsning for begge parter. Det er noget som Johansson er taknemmelig for, men han er ked af det over måden, han forlader FC København på.


– Jeg skylder FCK en meget stor tak for at have hjulpet min familie og jeg ud af den her situation. Jeg er ked af, at jeg forlader FCK på den her måde, men for mig var der ikke nogen anden udvej. Jeg har et meget stærkt behov for at kunne være hos min familie, og det kunne kun lade sig gøre ved at flytte til Stockholm, siger Johansson til klubbens hjemmeside.

– Jeg er også glad for, at Djurgårdens IF også har bidraget til den her løsning. Jeg har haft en fantastisk tid i FCK og København, hvor jeg har oplevet store ting og fået stærke venskaber.

– Klubben har hjulpet mig gennem en svær periode med min alvorlige korsbåndsskade og nu igen i den her situation. Det har jeg meget stor respekt for, og jeg vil gerne takke alle omkring holdet, i klubben og på tribunerne for min tid i den hvide trøje.

OVERSIGT

Scroll to Top