The perfect guide to the casino

Brasiliansk landsholdsspiller: Lige nu er jeg Barcelona-spiller

 


 

Rafinha blev i januar udlejet til Italienske Inter, og tidligere i dag præsenterede selvsamme klub Radja Nainggolan.

Barcelonas brasilianske midtbanespiller Rafinha, der var udlejet til Inter sidste halvdel af sidste sæson, havde stor succes i Serie A. Han har også tidligere udtalt ønsket om, at han gerne ville blive i klubben. Tidligere præsenterede de dog Radja Nainggolan, og Rafinha ved ikke hvad fremtiden bringer.

– Lige nu er jeg Barcelona-spiller, og jeg er klar til hvad som helst. Inter var en fantastisk oplevelse. Det var en spillestil og et sprog, jeg ikke forstod, men det var vigtigt at spille mange kampe efter min skade, siger Rafinha ifølge Sport.


– Jeg vidste, at det var vigtigt, at jeg hurtigt kom mig, og jeg blev taget godt imod af spillerne og klubbens fans, hvilket gav mig selvtilliden tilbage.

– Jeg havde en virkelig god tid i klubben og tænkte på at blive der. Jeg var faktisk overbevist om det, da vi kvalificerede os til Champions League, men sådan skulle det ikke gå.

– Fodbold er forretning, og somme tider får man ikke sine ønsker opfyldt. Jeg har endnu ikke talt med Barcelona, men jeg forestiller mig, at jeg vender tilbage til klubben til opstarten. Derefter må vi se, hvad der sker.

25-årige Rafinha har kontrakt med Barcelona indtil 2020.

OVERSIGT

Scroll to Top