Uruguay vandt sikkert over Rusland og Saudi-Arabien slog Egypten i 95. minut

Gruppespillet til VM er gået ind i den afgørende fase, og derfor spilles der to kampe på samme tid.

Uruguay og Rusland mødtes i kampen om førstepladsen i gruppen, og her viste Luis Suarez verdensklasse, og scorede direkte på frispark efter 10 minutter.

Uruguay kom foran på 2-0 efter et heldigt mål i det 23. minut, og efter 36 minutter kom det sidste søm i kisten for Rusland da Igor Smolnikov modtog sit andet gule kort, og så var Rusland nede på 10 mand.

2.halvleg var meget stille og rolig, men i det 90. minut dukkede Edison Cavani op, og scorede til 3-0, som altså også blev slutresultatet.

Saudi-Arabien og Egypten mødtes samtidig, og begge hold havde 0 point inden kampen gik igang. Mohamed Salah bragte Egypten i from efter 22 minutter, og så bød 1. halvleg ellers på to straffespark til Saudi-Arabien, hvoraf de scorede på det andet.

1-1 pausen i en kamp som Saudi-Arabien dominerede på samtlige parameter.

Saudi-Arabien endte dog med at tage sejren, og sende Egypten hjem med 0 point, da Al Dawsari scorede i det 95. minut til 2-1.