England ydmyger Panama efter overlegen første halvleg

England viste klassen, og vandt uden problemer over Panama til søndagens første kamp.

Belgien lagde pres på England med en 5-2 sejr over Tunesien igår, og England gav det bedst mulige modsvar med en 6-1 sejr over Panama tidlig søndag eftermiddag.

Det tog blot 8 minutter før England bragte sig i front efter et hjørnespark, hvor John Stones med stor kraft bragte England i front.

Efter 45 minutter stod det 5-0 til England, hvor John Stones scorede yderligere et mål, Harry Kane med to mål på straffespark, og et yderst flot langskudsmål af Lingard.

2. halvleg startede stille og roligt, da England ikke ville risikere skader eller lignende. Harry Kane scorede dog VMs måske heldigste mål, og fuldendte derfor sit hattrick, kort før han blev udskiftet.

Panama kom dog også på tavlen, da de scorede deres første VM mål nogensinde efter et frispark, hvor F. Baloy uden problemer kunne sparke den i nettet.

England og Belgien har nu samme antal point og samme målscore, så deres sidste kamp mod hinanden bliver uhyre vigtig.