The perfect guide to the casino

Stig Tøfting raser mod sine TV-kollegaer


Stig Tøfting er ude med stor kritik af sine mange kollegaer.

I et interview med Ekstra Bladet giver den tidligere landsholdsspiller nemlig udtryk for, at han ikke mener afsavnet til William Kvist er lige så stort, som mange TV-eksperter giver udtryk for.

Læs også: VM-vragede Nainggolan skifter til storklub – Roma får to spillere plus 181 millioner kroner den anden vej

– Jeg hører TV-eksperter rose ham til skyerne for den store betydning, han har for landsholdet, og hvor uundværlig han er. Ja, ligefrem at han var som en far for nogle af spillerne. Stop nu!

Tøfting fortsætter:

– William Kvist er muligvis tidernes mest udskældte landsholdsspiller, og så er det hyklerisk, at han skal gøres bedre og mere vigtig, end han egentlig er. Jeg ved ikke, om det er typisk dansk, men jeg hopper ikke på den vogn – og nej, jeg tror ikke, han kommer tilbage for at spille. Jeg har selv prøvet sådan en gang ribbens-halløj, og bare et lille puf, så ser man sol, måne og stjerner.

Læs også: Wow: Her er Pernille Harders kæreste – Stjerne i Chelsea

– Lasse Schöne afløste på udmærket vis William Kvist, og det gør han selvfølgelig også i morgen mod Australien. Jeg ser det ikke som en svækkelse af det danske hold. Han er en anderledes spiller end Kvist og har både fodboldhovedet og fødderne skruet godt på, slutter Tøffe.

OVERSIGT

Scroll to Top