Er vinderen af VM allerede blevet fundet? Få svaret her og se hvem der løber med trofæet

Statistikken lyver aldrig, men vi må vente til 15. juli før at VM-vinderne er fundet. Sports- og mode specialisterne hos ShopAlike hjælper os dog godt på vej.

– Fodbold er et simpelt spil. 22 mænd jagter en bold i 90 minutter og som sædvanlig vinder tyskerne i sidste ende.

Dette berømte citat af Englands angriber Gary Lineker, blev legendarisk, da England
tabte verdensmesterskabet i 1990 mod Vesttyskland i straffesparkskonkurrencen.

Nu hvor verdensmesterskabet i Rusland er i fuld gang, så undrer alle sig, hvem der mon vinder pokalen i år?

Hos sports- og mode specialisterne hos ShopAlike, har de besluttet at tackle spørgsmålet fra en lidt anden og mere moderigtig vinkel: Hvilken trøje har den højeste sandsynlighed for at vinde finalen den 15. juli?

For at besvare spørgsmålet har de analyseret de karakteristiske kraver, farver og mønstre fra de tidligere verdensmesterskaber og sammenlignet dem med alle deltagende hold i 2018.

Se infografikken fra ShopAlike lige her, og find vinderen af VM 2018, baseret på statistikken over tidligere vindere og deres trøjer.

Som det kan ses i infografikken så har Tyskland, England, Polen og Iran lige stor sandsynlighed for, at vinde VM 2018. Uden at nævne nogle lande, så må et par stykker af dem være yderst tvivlsomme. Men det var vist også et undertippet hold der vandt EM i 92, så alt kan ske så længe, at bolden er rund.