Japan besejrede Colombia efter chokstart

Japan overraskede og Colombia skuffede. SÃ¥ nemt kan det siges, og nu er den sidste gruppe til VM i den grad skudt igang.

Gruppe H er den sidste gruppe til VM, og her fik Colombia og Japan lov til, at åbne ballet kl 14:00

Chokstarten blev en realitet efter blot 3 minutter, da Carlos Sanchez lavede flere utilgivelige fejl, som resulterede i direkte rødt kort og straffe, da han legede målmand og fik reddet bolden med en udstrakt arm. Torskedumt og Japan kom foran 1-0, mens Colombia var nede på 10 mand.

James Rodriguez startede på bænken, og hans afløser sparkede bolden i kassen direkte på frispark efter 39 minutter. Snedigt gjort og så var kampen åbnet op igen.

Efte 59 minutter kom superstjernen James Rodriguez så på banen, da Colombia jagtede de 3. point

Der var dog ikke meget hjælp at hente fra forsvaret, da de snorksov under et hjørnespark, og derfor kunne Yuya Osako med sine 182 cm stige til vejrs uden problemer og dirigere bolden i mål.

2-1 til Japan endte kampen, og klokken 17 spilles den anden kamp i gruppen mellem Polen og Senegal.