The perfect guide to the casino

Har du også lagt mærke til det? Derfor snører Sisto ikke sine støvler

 


 

Det ser mærkeligt ud, men ikke desto mindre er det med vilje. Pione Sisto binder ikke sine fodboldstøvler når han spiller fodbold.

Man skal huske at binde sine snørebånd. Det er et yderst vigtigt råd, men alligevel er det ikke noget, som Sisto gør sig i.

I hvert fald løber den vævre kantspiller Pione Sisto, rundt med løse snørebånd ved VM i Rusland. Det er dog fuldstændig med vilje, at han ikke binder dem. Grunden er også helt genial.

– Det er på grund af den måde, jeg bevæger mig på, at jeg er begyndt at eksperimentere lidt.

– Det er lidt nørderi, kan man sige. Jeg har en tendens til at ’cutte’ temmelig meget med bolden, og det er ikke altid, jeg skal ’have mit knæ med’, siger Pione Sisto til TV 2 SPORT og uddyber:

– Jeg studerer temmelig meget anatomi, så jeg læser en del ud over fodbolden. Der har jeg selvfølgelig lagt mærke til nogle ting, og det prøver jeg af.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Derfor er idéen, at Sisto vil drage fordel at dette, når han laver sine yderst skarpe retningskift. Fordelen er også stor, når han dribler rundt, og er en konstant trussel i offensiven. Det er dog ikke det eneste trick, som han benytter sig af.

– Jeg spiller heller ikke med en sål i støvlen, for så rører min fod det øverste af støvlesnuden, og det kan jeg ikke så godt lide. Jeg kan bedre lide en fornemmelse af, at jeg spiller i bare tæer, har Sisto tidligere sagt ifølge TV 2 SPORT.

OVERSIGT

Scroll to Top