The perfect guide to the casino

Kæmpe kaos hos storklub: 6 spillere forlader klubben efter de blev overfaldet af deres egne fans

 


 

Den portugisiske storklub Sporting, kommer til at få en travl sommer, da de skal erstatte en masse af deres stjernespillere.

Der er kæmpe kaos i Sporting disse dage, da flere af holdets stjerner har forladt klubben, eller er tæt på at gøre dette. Hele det her kaos startede med, at klubbens præsident i starten af april, truede med at smide hele 18 spillere af førsteholdet, efter deres kvartfinale mod Atlético Madrid i Europa League.

Siden hen kulminerede det hele, da spillerne samt trænerstaben blev overfaldet af en stor gruppe maskerede mænd, som der spekuleres i er klubbens egne fans, der havde fået nok af præsidenten og holdet.

Læs hele historien om sporting-spillerne der blev overfaldet af 50 maskerede mænd lige her.

Træneren Jorge Jesus har sidenhen forladt klubben, ligesom at en stor del af spillerne gør i disse dage.

Holdets topscorer og store stjerne Bas Dost, meldte seneste ud af han forlader klubben. De andre profiler der allerede har bekræftet deres exit er; Gelson Martins, Bruno Fernandes, William Carvalho, Daniel Podence og målmand Rui Patricio.

Spillerne skifter på fri transfer, da de via advokathjælp, har fundet en måde, at opsige deres kontrakter på, da overfaldet var udover det sædvanlige for en fodboldspiller.

Sporting skal derfor erstatte en masse store stjerner på holdet, og de seneste meldinger lød på, at de maskerede mænd endnu ikke er blevet fundet, og derfor ikke har fået deres straf.

OVERSIGT

Scroll to Top