The perfect guide to the casino

Åge Hareide: Det kan da godt være, vi skal have et spil minigolf, men jeg tror nu ikke, at vi skal have for meget McDonald’s

 


 

Det danske landshold er på vej til Rusland, og inden de tog afsted gav landstræneren et stort interview i lufthavnen.

Det danske landshold vandt venskabskampen mod Mexico 2-0 i lørdags, og igår havde spillerne den sidste fridag. I dette øjeblik sidder landsholdet i flyet på vej til Rusland, og det var en glad Åge Hareide der gav interviews i lufthavnen inden afgang.

– Jeg er meget godt tilfreds med forberedelserne, og vi det har været to meget fine kampe. Vi er stabile i vores præstationer, og jeg tror, at det bliver tætte kampe under hele VM, og så er det vigtigt, at vi er tålmodige i vores spil, siger Hareide til BT.

Læs også: Brøndby-fansene forstår det ikke: Deres tidligere stjerne bærer anden Superliga-klubs trøje

EM 1992 behøver ingen længere introduktion, og opskriften op til og under slutrunden stod blandt andet på minigolf og en tur på McDonald’s, men det bliver der nu ikke noget af for landsholdet denne sommer.

– Det kan da godt være, vi skal have et spil minigolf, men jeg tror nu ikke, at vi skal have for meget McDonald’s, fortæller en grinende landstræner.

Åge Hareide har afprøvet flere forskellige ting under testkampene, og i interviewet ville landstræneren ikke sige, at han har en endelig startellever, da holdet er så stærkt taktisk, at der kan spilles på flere strenge.

– Det vil være forskellige strategier, der skal diskuteres i forhold til, hvem vi skal bruge. Vi har heldigvis flere muligheder for at gøre forskellige ting, og det tror jeg er en styrke for holdet. At vi er stabile og vi er spillet godt sammen og kender hinanden, og så har vi fået nogle nye ind på det sidste, der har vist god form. Nu kan vi skifte momenterne i kampen alt efter, hvilke spillere vi bringer i spil. Det er rigtig spændende.

Læs også: Officielt: FCK-stjerne siger farvel – Nu reagerer spilleren på Twitter

Det har ellers skabt stor debat den seneste uge, at hverken Nicklas Bendtner eller Andreas Bjelland kommer med til slutrunden, og det var en meget vred Hareide, der svarede på spørgsmål efter kampen mod Mexico, da han blev spurgt ind til disse to spillere.

– Man må regne med, at det er sådan, det er. Og sådan er det næste i alle lande i forhold til diskussionerne om, hvem der skal med og ikke skal med. Det har jeg ikke noget imod. Både journalisterne og også spillerne kan have egne holdninger til det, og det har jeg forståelse for. Men når vi så har diskuteret det, så vil man gerne have det overstået, så vi kan fokusere på de 23 dygtige drenge, vi har med os.

OVERSIGT

Scroll to Top