The perfect guide to the casino

Danmarks modstander festede med 30 prostituerede: En fridag er en fridag udtaler forbundet

 


 

Danmark spillede i går venskabskamp mod Mexico på Brøndby stadion, og modstanderne fra Mexico er centrum i en stor skandale i hjemlandet.

Både det danske og det mexicanske landshold drager så småt mod Rusland til VM-slutrunden. Inden det Mexicanske landshold tog til København for gårsdagens venskabskamp, så holdte en del af de mexicanske spillere dog en mindre farvel-fest i Mexico City der involverede 30 prostituerede.

Flere lokale medier har bragt historien, og det har altså fået det mexicanske fodboldforbund til at bekræfte historien.

– Det er den slags risici, man løber med frihed. Og så er det ligegyldigt, om vi bryder os om det eller ej. Vi skal bare være klar over, at det var spillernes fridag. Og en fridag er en fridag. De har ikke misset nogen træning, og det har ikke påvirket deres koncentration. Jeg vil ikke dømme spillerne. Det er en fri beslutning fra deres side, det fortæller Guillermo Cantu, der er generalsekretær i forbundet ifølge Ekstrabladet.

Der er tale om 9 ud af 23 spillere i hele sagen, og her er blandt andet målmanden Guillermo Ochoa, Benficas angriber Raúl Jiménez samt broderparret Jonathan og Giovani dos Santos samt Eintracht Frankfurt-duoen Carlos Salcedo og Marco Fabian blevet bekræftet som dem der holdte festen.

Det mexicanske fodboldforbund bekræfter at det ingen konsekvenser får for de involverede spillere.

OVERSIGT

Scroll to Top