The perfect guide to the casino

Liverpool har sendt Karius til USA for at få scannet hovedet efter Champions League-finalen

 


 

Liverpool-målmanden Loris Karius har gennemgået en scanning i USA, i forbindelse med den kollision han havde med Sergio Ramos i Champions League-finalen mod Real Madrid.

24-årige Karius endte med at lave to afgørende fejl, som bidrog til Real Madrids 3-1 sejr i Kiev.

I starten af 2. halvleg blev målmanden dog også “slået i gulvet” af Ramos og hans albue, efter et hjørnespark til Real Madrid, hvor dommeren ikke så noget strafbart, selv om Karius brokkede sig gevaldigt efter episoden.

Ifølge ESPN FC var lægestaben hos Liverpool, så bekymret for en eventuel hjernerystelse til Karius efter hele episoden, at de har sendt ham til specialist i USA.

Karius fløj alligevel til USA, for at tage på sommerferie efter finalen, men han skulle lige et stop forbi Boston, for at besøge en specialist -Dr. Ross Zafonte – ved Massachusetts General Hospital på anmodning fra Liverpools lægestab.

Dr. Zafonte er førende for behandlingen af ​​NFL-spillere, der har fået hovedskader efter deres voldsomme kollisioner i Amerikansk fodbold.

Karius er i mellemtiden forblevet i USA, for at tage på sommerferie i Californien, og vender tilbage til Liverpool når preseason starter den 2. juli.

OVERSIGT

Scroll to Top