The perfect guide to the casino

Liverpool-spiller: Selv ikke et Champions League-trofæ kan fjerne skuffelsen og fiaskoen

Georginio Wijnaldum har fortalt ESPN, at vinde Champions League-finalen med Liverpool ikke vil være nok til at gøre op for skuffelsen ved at misse verdensmesterskabet til sommer.

Få de bedste spilforslag på Champions League finalen lige her

Den hollandske midtbanespiller forventes at beholde sin plads, i Jürgen Klopps startopstilling under lørdagens sammenstød med Real Madrid i Kiev, efter at have erstattet den skadede Alex Oxlade-Chamberlain de seneste uger.

Men mens flertallet af hans holdkammerater i Liverpool, vil begynde forberedelserne til VM efter Champions League-finalen, står Wijnaldum over for to internationale venskabskampe med Holland, inden en længere sommerferie i kølvandet på hans lands manglende kvalificering til slutrunden.

I et interview med ESPN indrømmer Wijnaldum, at selv glæden ved, at hæve Champions League-trofæet ikke vil lette smerten og skuffelsen, ved at misse VM.

Få de bedste odds på Champions League finalen lige her

– Åh nej, det tror jeg ikke, siger Wijnaldum til ESPN.

– Selvfølgelig vil jeg være glad, hvis vi vinder, men det vil ikke ændre følelsen, når verdensmesterskabet starter, og vi ikke er med.

– Champions League er det største trofæ du kan vinde med en klub, men verdensmesterskabet er den største turnering du kan spille i som et land, så den følelse vil ikke gå væk.

– Men selvfølgelig vil jeg være rigtig glad for at vinde Champions League.

Bliv klar til Champions League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top