Vendsyssel FF taget et stort skridt mod Superligaen efter 1-0 sejr mod Lyngby

Vendsyssel har et rigtig godt udgangspunkt til anden playoff kamp mod Lyngby efter 1-0 sejr i første kamp.

Vendsyssel kom uden tvivl bedst fra start og kom allerede foran i det 7. minut, der blev dog korrekt dømt offside på målet.
De pressede dog fortsat på og det bar frugt i det 23. minut, hvor Mikael Anderson kunne sende bolden i mål. Det var et alt for passivt Lyngby forsvar, der blot så på, da indlægget kom ind i feltet. Derfor var det intet problem for Anderson at sparke bolden i kassen.

Lyngby havde store chancer for at udligne, men George og Lyndby brændte gang på gang, mens en velspillende Nikolaj Flo også havde en fremragende kamp.

Dermed er det altså Vendsyssel der kommer med det bedste udgangspunkt, når de to hold mødes i returkampen.