The perfect guide to the casino

PSG kræver næsten 600 millioner kroner for spiller som blot har spillet 13 kampe for klubben

PSG har sat et astronomisk højt prisskilt på Gonçalo Guedes, der blot har optrådt 13 gange for den franske klub.

Få de bedste spilforslag på Champions League finalen lige her

I januar 2017 hentede PSG den portugisiske kantspiller Gonçalo Guedes I Benfia, for €30 millioner ifølge transfermarkt. I denne sæson har Guedes været udlejet til Valencia, hvor at han har haft en fænomenal sæson, hvilket har fået den spanske klub til at forhøre sig omkring en købspris.

Ifølge AS håber PSG at Guedes får en god slutrunde i Rusland, som kan få prisen højere op, da de håber at kunne få €80 millioner (omkring 595 millioner kroner), selvom at han blot har spillet 13 kampe for PSG, siden ankomsten fra Benfica.

Derfor ser PSG ud til, at kunne indtjene en profit på €50 millioner, for den 21-årige portugiser, men Valencia håber at få prisen ned på omkring €50 millioner, selvom at de starter med et bud på omkring €40 millioner ifølge AS.

Få de bedste odds på Champions League finalen lige her

I denne sæson for Valencia har Guedes scoret fem mål og lavet elleve assists, hvilket har hjulpet Valencia til Champions League næste sæson.

Ifølge AS er det rimelig sikkert at PSG sælger Guedes for at hjælpe lidt på de problematiske Financial Fair Play rygter, der hænger over klubben.

Bliv klar til Champions League finalen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top