The perfect guide to the casino

Tidligere UEFA præsident afslører: Brugte snyd for at få Frankrig i finalen under VM 1998

Hele fodboldverdenen er i chok, efter at Michel Platini har indrømmet, hvordan at der blev snydt med VM i 1998.

Lige her kan du få odds 8 på Brøndby til at slå Horsens

Drømmefinalen mellem de regerende verdensmestre fra Brasilien, og VM-værterne fra Frankrig ved verdensmesterskabet i 1998, blev til ved hjælp af snyd, afslører den tidligere UEFA-præsident, franske Michel Platini.

Michel Platini, der var leder af organiseringsudvalget til VM i 1998, har afsløret at snyd og tricks gjorde det muligt for Frankrig, først at møde Brasilien i en finale.

Det var Zinedine Zidane der i sidste ende gav Les Bleus sejren i finalen, da de besejrede Brasilien 3-0 i en kamp, som altså var planlagt lige fra begyndelsen.

Ved hjælp af grupperne fik de ordnet det sådan, at de to hold ikke ville kunne møde hinanden før finalen, hvis de blot vandt deres grupper. Dette er altså planlagt efter at grupperne er blevet trukket, og udvalget skulle sammensætte kampene baseret på tidspunkterne. Her blev det så besluttet, at vinderne af de to grupper ikke ville kunne mødes.

– Da vi organiserede turneringen, brugte vi lidt tricks, fortalte han France Bleu.

– Hvis vi (Frankrig) vandt gruppe C, og Brasilien sluttede øverst i gruppe A, kunne vi ikke mødes før finalen.

– vi brugte ikke seks kedelige år på at organisere VM for ikke, at have nogle små tricks oppe i ærmet. Tror du virkelig, at andre ikke også har gjort det til deres VM?

– Frankrig mod Brasilien i finalen, det var drømmen for alle.

Tror du også på at Brøndby vinder? Så spil med og modtag markedets højeste odds

Platini, der tidligere har vundet Ballon d’Or tre gange som spiller, blev senere UEFA-præsident, men blev i 2015 udelukket fra alt fodbold i seks år, senere nedsat til fire, efter en undersøgelse foretaget af de schweiziske myndigheder.

Denne undersøgelse beviste, at der er sket en “ulovlig betaling” på 1,3 millioner pund til Platini i 2011.

FIFA har endnu ikke ønsket at kommentere Platinis påstande, melder AS.

OVERSIGT

Scroll to Top