The perfect guide to the casino

Sådan her bliver du helt klar til VM

Bliv fuldstændig klar til årets begivenhed med markedets hotteste salgsobjekter.

Hvordan forbedreder man sig bedst muligt til verdensmesterskabet i fodbold? Det gør man nemlig sammen med verdensstjerner som Neymar, Ronaldo og Messi. Der er garanti for at du bliver helt klar til sommerens slutrunde, hvis du har de helt store stjerner ved din side døgnet rundt.

Coolpriser har siden 2009 serviceret tusindvis af glade gadgetejere med smarte iPhone covers samt alt i mobil- og tablettilbehør. Det er med rette at de kan kalde sig for førende leverandører på markedet med sommerens hotteste covers.

Sommerens hotteste salgsobjekt

Neymar? Salah? Iniesta? Alle sammen dygtige spillere, men efterspørgslen for Coolprisers fodboldcovers slår dem alle med længder – Der kan man tale om et hot salgsobjekt under sommerens transfervindue.

Heldigvis har Coolpriser intet transfervindue, og kan derfor sørge for fede fodbold covers året rundt. Toppen af kransekagen er endda, at de har dag-til-dag levering, og fri fragt for køb over 400 kroner! Det burde dog være en smal sag med alle de vilde covers af superstjernerne eller favoritholdene.

Besøg Coolpriser og se hele udvalget af stjernerne og storholdene lige her

Liverpool, Real Madrid, Manchester United, FC Barcelona.
Bare rolig, Coolpriser har med garanti dit favorithold eller din ynglingsspiller som cover.

Markedets førende leverandør af mobiltilbehør

I dag er Coolpriser førende inden for mobiltilbehør i Danmark, og den store succes har bl.a. resulteret i, at de på det seneste har ekspanderet med åbning af nye webshops i flere lande, herunder bl.a. Sverige og England. Samtidig har den store efterspørgsel på tablet- og mobiltilbehør medført, at sortimentet er vokset massivt gennem årene, særligt med fokus på produkter fra førende mærker som Apple, Samsung, HTC, Nokia og Sony.

I dag kan brugerne f.eks. finde alt inden for batterier og powerbanks, biltilbehør, beskyttelsesfilm, covers og etuier, dock stationer, headsets og meget, meget mere!

De tilbyder tilbehør til alle modeller, lige fra de ældre versioner frem til de senest lancerede modeller. Coolpriser er altid først med tilbehør, gadgets og udstyr, når nye mobiltelefoner, tablets og øvrige gadgets introduceres på markedet.

Besøg Coolpriser og tjek hele deres udvalg ud lige her

Se blot en brøkdel af deres vilde covers lige her:

God fornøjelse med at finde dit næste fede fodboldcover.

OVERSIGT

Scroll to Top