The perfect guide to the casino

Zorniger er klar til kamp: FCM har meget at miste

FC Midtjylland har været ude, og påstå at de ikke har noget at miste i aften, men det gider Alexander Zorniger ikke at høre på .

Få de bedste spilforslag på Brøndby – FC Midtjylland lige her

Kampen i aften bliver i disse dage omtalt som den kamp der kan afgøre mesterskabet til Brøndbys fordel, og det har da også fået FC Midtjylland til, at melde at de ikke har noget at miste.

– FC Midtjylland taler om, at de ikke har noget at miste i aften, men jeg er sikker på, de ved, at de har meget at miste, hvis de taber point i aften, siger Alexander Zorniger til Brøndbys hjemmeside.

Få de bedste odds på Brøndby sejr lige her

– Vi er tre point foran dem og uanset resultatet i morgen aften, så vil vi stadig ligge nummer et, men vi ved også, at med en sejr kan vi tage et meget stort skridt mod endnu en titel i denne sæson.

Bliv klar til Brøndby kampen lige her

Hvis Brøndby vinder i aften mod FC Midtjylland kan de komme seks point foran, og han mener da også at sit eget hold er på toppen i øjeblikket

– Torsdagens pokalfinalesejr har ikke blot givet vores fans en masse energi, som jeg er sikker på, man vil kunne mærke på Brøndby Stadion i aften, men det har også givet spillerne energi. FC Midtjylland er nummer to i ligaen, så det er endnu en svær kamp, og vi skal finde den rette balance, så vi bruger al den positive energi rigtigt, siger Alexander Zorniger.

OVERSIGT

Scroll to Top