The perfect guide to the casino

Slagen og skuffet OB-træner efter nederlag: Vi taber de her to kampe på effektivitet

OB endte med at tabe begge opgør med 3-2 og dermed led fynboerne et samlet 6-4 nederlag til AGF, hvilket ikke huede OB-træneren, Kent Nielsen.

Kent Nielsens tropper blev samlet set slået ud med 6-4 nederlaget til AGF og det var derfor også en meget skuffet OB-træner, som Footy.dk fangede efter kampen.
– Det var skidt at komme så hurtigt bagud, for så kommer kampen til at stå lidt på AGF’s præmisser. Overordnet set taber vi i dag fordi de var effektive og de formår jo ikke at overbelaste vores målmand. Jeg synes vi har meget energi og prøver rigtig meget og har også vores muligheder, men vi taber på effektivitet, sagde Kent Nielsen til Footy.dk.

OB-træneren var overordnet set tilfreds med præstationen, men mener også, at OB taber på effektiviteten.
– Jeg synes overordnet set vi forsøger meget og vi har meget energi og selvom AGF spillede med meget fysik og meget urytmisk, så prøvede vi hele tiden og blev ved og var ikke til at slå ud af stilen. Overordnet set synes jeg vi havde et godt udtryk og så taber vi de her to kampe på effektivitet, sagde OB-træneren.

Overordnet set var Kent Nielsen mest af alt skuffet over ikke at komme i top 6, men også over nederlaget til AGF.
– Den største skuffelse var, at vi ikke kom i top 6. Vi faldt ud lige til sidst og det var en stor skuffelse. Så kom vi i mellemspillet, hvor vi hurtigt skulle undgå at spille om nedrykning og det klarede vi fint. Vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne komme videre, for det ville betyde noget, men vi vidste også godt, at det ville blive snært, men skuffede det er vi da, men den største skuffelse er, at vi ikke formåede at komme med i top 6, sagde Kent Nielsen til Footy.dk.

Kent Nielsen og OB-spillerne kan allerede nu gå på sommerferie efter det samlede nederlag til AGF.

OVERSIGT

Scroll to Top