The perfect guide to the casino

David Nielsen om vital sejr i jagten på Europa League: Vi slår et rigtig godt hold

AGF vandt til aller sidst 2-3 i Odense og sendte altså samlet set OB ud med 4-6. Footy.dk fangede AGF-træner, David Nielsen, efter kampen.

AGF er et skridt tættere på Europa League efter den samlede 6-4 sejr over OB og det var også en glad David Nielsen, som footy.dk fangede efter kampen.
– Vi har haft spillet et fantastisk forår og derfor synes jeg det er vigtigt, at vi kunne få afsluttet det godt, men kampen ændrer karakter, da dommeren vælger at dømme straffespark på en situation, hvor vi alle sammen er enige om, at der ikke er straffespark. Så ændrer det hele sig lidt og indtil da forsvarer vi os fremragende og får lukket godt ned for OB, sagde David Nielsen til Footy.dk.

David Nielsen var godt tilfreds med præstationen og fokuserer på, at AGF gik videre på deres egne præmisser.
– Vi spiller over to kampe og det handler om at gå videre. Vi ved hvad OB er gode til, så derfor vidste vi det ville blive to svære kampe mod OB, da OB er gode på bolden. Hvis du tror du kan have bolden mere end OB, så tager du fejl, for det kan FCK heller ikke. Vi vidste, at de var sårbare på dødbolde og lange indkast, vi får tiden til at gå over har en stor tro på os selv, når vi ikke har bolden, sagde AGF-træneren.

Der var også overskud til at rose OB, som han ser, som et rigtig godt hold.
Vi slår et rigtig godt hold. Alle kan se, at det er et rigtig godt hold vi slår over to kampe og vi laver seks mål imod dem og det er sådan det er. Det var to fantastiske kampe, for to store klubber, der mødes. Alt respekt for OB og måden de gør tingene på og det var fedt at møde dem i den her kamp, sagde David Nielsen til Footy.dk.

AGF skal nu møde SønderjyskE over to kampe i jagten på Europa League.

OVERSIGT

Scroll to Top