Stor gestus fra David Nielsen skaber stor hyldest på Twitter: Dette gjorde han i det 82. minut af udekampen mod Silkeborg

AGF hentede mandag aften en sejr på 5-2 over Silkeborg IF, og mod slutningen af kampen satte ‘de hvide’ Steffen Rasmussen ind. Til stor glæde for danske fodboldfans på Twitter.

AGF’s stillede vanligt op med Aleksandar Jovanovic i målet til aftenens kamp mod Silkeborg IF, men han fik ikke lov til at blive på banen i hele kampen.

I det 82. minut satte David Nielsen nemlig Steffen Rasmussen ind som en hyldest, i hvad der ligner den rutinerede keepers sidste Superliga-minutter.

Den gestus blev bemærket på Twitter, hvor der bliver delt roser ud til David Nielsen for at lade Steffen Rasmussen få de sidste minutter.

AGF vandt sikkert mandagskampen mod Silkeborg IF.