Atletico Madrid sikrede sig flot udgangspunkt trods undertal – Marseille slog Salzburg

Der blev her til aften spillet semifinaler i Europa League, hvor Arsenal tog imod Atletico og Marseille tog imod Salzburg.

Arsenal kom ellers godt igang med kampen, og sikrede sig en god fordel tidligt i kampen, da Sime Vrsajlko fik vist sit andet gule kort efter bare 10 minutter.

Således var Arsenal i overtal i hele 80 minutter, men det hele udmøntede sig blot i et 1-1 resultat. Efter en times spil scorede Alexandre Lacazette for hjemmeholdet. Lacazette steg op tæt under mål og headede Arsenal foran.

Antoine Griezmann udlignede dog for Atletico på en omstilling efter 81 minutters spil, og sikrede dermed et fornemt udgangspunkt for spanierne.

I Frankrig var det Marseille der sikrede sig et flot udgangspunkt, da de hjemme slog Salzburg med 2-0. Målene blev scoret af Florian Thauvin og N’Jie.