Referat: OB udspillede Lyngby efter kæmpe drop og friløber-scoring

Med flot sol over EWII Park og pænt befolkede tribuner var der for alvor lagt op til en sommerkamp mellem OB og Lyngby.

OB satte sig fra start på kampen med deres gode fysik og boldomgang imod det unge og urutinerede Lyngby-hold.

Kampens første scoring kom allerede efter 6 minutter på et hjørnespark, som Marco Lund kommer først på og hans relativt ufarlige hovedstød stryger ind mod unge urutinerede, Oskar Snorre, der fumler bolden ind i nettet og dermed var stillingen 1-0 til fynboerne.

Efter 20 min var OB’erne tæt på igen. Anders K. Jacobsen erobrer bolden i venstre side og stormer frem, hvor han er og Helenius er alene med Oliver Lund. Jacobsen spiller den ikke på tværs, mens sparker den i stedet i sidenettet i en ellers farlig situation.

Efter knap en halv time var Lyngby tæt på at blive farlige for første gang i kampen. Et lang udspark fra Snorre fandt Jeppe Kjær. Kjærs afslutning blev rettet af og så var det lige før bolden blev opsnappet foran mål, men Grytebust kom hurtigt ud.

10 minutter før pausen fik fynboerne scoret endnu engang. Efter et mislykket hjørnespark, som OB’erne fik opsnappet, fandt Julius Eskesen Nicklas Helenius, der alene kunne løbe fri ned mod Oskar Snorre fra midten, som han let udplacerede til pausestillingen, 2-0.

OB kom stærkt ud til 2. halvleg og efter bare 48 minutter udbyggede de føringen yderligere. Jens Jakob Thomasen sender en god lav bold ind i det forreste område af feltet, som Anders K. Jacobsen retter af over i det modsatte målhjørne til 3-0.

Anders K. Jacobsen burde have scoret endnu engang efter en times spil. Casper Nielsen robrede bolden fra Jeppe Kjær og fandt efterfølgende Nicklas Helenius med en lang bold på kanten, som let spillede Anders K. Jacobsen fri med Oskar Snorre, der denne gang vandt duellen.

Som kampen skred frem faldt tempoet i kampen også mere. Lyngby havde for længst accepteret nederlaget, mens OB holdt godt i bolden og spillede sig frem til chancer efter behag.

OB havde flere gode muligheder i slutminutterne, hvor de dog manglede den sidste skarphed og kvalitet og derfor endte kampen 3-0 til fynboerne over Lyngby.