Live: Tidlig scoring og kæmpe drop giver fynboerne pauseføring i Odense

Jakob Kehlet har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 2-0 i Odense.

OB satte sig fra start på kampen, hvor de fik spillet godt rundt om Lyngby-spillerne. Fysisk fik de også sat sig igennem – specielt på hjørnesparkene, hvor Marco Lund kom først på bolden og fik headet bolden mod mål, men et kæmpe drop af unge Oskar Snorre sendte OB’erne i front.

Anders K. Jacobsen burde af bragt fynboerne i front knap midtvejs i 1. halvleg, men et dårligt spark i sidenettet gjorde forskellen.

Lyngby var tæt på at komme frem til noget efter Jeppe Kjær fik rettet sit skud af, men Grytebust var hurtigt over bolden, før den nåede frem til en Lyngby-spiller.

Efter et mislykket hjørnespark, som OB’erne fik opsnappet, fandt Julius Eskesen Nicklas Helenius, der alene kunne løbe fri ned mod Oskar Snorre fra midten, som han let udplacerede til stillingen, 2-0.

Dermed var stillingen 2-0 til OB ved pausen på mål af Marco Lund og Nicklas Helenius.