Brøndby spillede sig tættere på mesterskabet med 4-3-sejr over FCN

Brøndby slog her til aften FC Nordsjælland i Farum.

FC Midtjylland tabte her til eftermiddag dyrebare point i topstriden, da de med nød og næppe fik uafgjort i Aalborg. Derfor havde Brøndby chancen for at lægge yderligere afstand til Ulvene i toppen af Superligaen, men det krævede en sejr over FC Nordsjælland på udebane her til aften.

Brøndby kom i front ved Teemu Pukki, hvis afslutning blev rettet af og snød FCN-målmand Alex Runarsson, og da Kasper Fisker sparkede de blågule på 2-0 udefra, så det for alvor godt ud for Alexander Zornigers mandskab. FC Nordsjælland ville dog også lege med, og Mathias Jensen bragte spænding tilbage i opgøret, da hans frispark gik gennem Brøndby-muren og i nettet til 1-2.

Kort før pausen fik Brøndby øget til 3-1, da Kevin Mensah kvitterede for tilliden for sin startplads ved at runde Runarsson og sparke bolden fladt i nettet fra en spids vinkel.

FCN havde dog ikke tænkt sig at give op, og de kom ud til anden halvleg med ny energi. Først var Mensah dog tæt på at øge til 4-1, men sekunder efter lå den i Brøndby-nettet, da Mads Mini Pedersen prikkede bolden forbi en fremadstormende Frederik Rønnow.

FCN pressede herefter på, men Brøndby fik ti minutter før tid bragt sig foran med 4-2, da Hjörtur Hermansson headede et hjørnespark i mål. Kampen var dog ikke slut endnu, og kort efter Ulrik Yttergaard Jenssens tur til at komme på måltavlen. Til sidst havde Jonathan Amon en stor chance for at udligne, men det lykkedes ikke, og Brøndby vandt dermed med 4-3 i Farum og spillede sig nærmere mesterskabet.