The perfect guide to the casino

Reaktioner efter Randers-OB: Vi havde mulighederne til at vinde

OB hentede et enkelt point i onsdagens 1-1 opgør i Randers, hvor Nicklas Helenius stod for fynboernes scoring.

Hverken OB eller Randers havde det helt store at spille for i onsdagens opgør, da begges skæbner er fastsat. OB skal spille om Europa League-biletter, mens Randers skal i afgørende dueller om at undgå nedrykning.

Kent Nielsen var efter kampen ærgerlig over, at det ikke blev til mere end det uafgjorte 1-1 resultat.
– Vi skal ærgre os over første halvleg, og især begyndelsen af den. I den sidste halvdel af første halvleg var vi bedst, og vi havde også mulighederne til at vinde efter pausen. Anden halvleg var ikke så chancerig, men dygtigheden til at passere målmanden, der havde et par gode redninger, havde vi ikke. Det positive er, at det var fjerde kamp i træk uden nederlag, så vi nu har to sejre og to uafgjorte. Vi er tættere på at vinde, end vi er på at tabe, og vi kommer ud af kampen med noget spilletid til et par af de unge spillere, og det kan vi selvfølgelig godt bruge fremad, sagde Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Mathias Greve har i de seneste tre kampe været rigtig godt spillende med to scoringer og et enkelt oplæg, mens der var overskud til at rose de unge drenge, Julius Eskesen og Mathias Jørgensen.
– Julius kom jo frem til en masse ting, og det kan han jo trøste sig selv med. At han så ikke lige fik scoret, skal han ikke bekymre sig så meget om. Det skal nok komme på et tidspunkt, siger Greve, som også roser Jørgensen. Mathias kom ind med en masse god energi. Han har farten deroppe foran, og han har nogle gode dybdeløb. Vi fik desværre ikke lige ramt ham i denne omgang, men det ser også rigtig godt ud, sagde Mathias Greve.

Den 23-årige kantspiller leverede assisten til Nicklas Helenius, som scorede fynboernes eneste mål – og han var godt tilfreds med sin indsats.
– Jeg synes, det var fint. Der var gode ting og mindre gode ting. Der var et par tilfælde, hvor jeg kom fri, men så ikke fik lavet en aflevering, der var helt skarp nok. Men jo, der var et par afgørende afleveringer – blandt andet målet, sagde Mathias Greve.

OB’s næste modstander er Lyngby i søndagens hjemmekamp kl. 14 på EWII Park i Odense.

OVERSIGT

Scroll to Top