Barcelona heldige med at få point i spændende 2-2 kamp ude mod Celta Vigo

Det blev til en pointdeling mellem Celta Vigo og Barcelona i tirsdagens LaLiga kamp.

Op til kampen var der fokus på Marc-Andre Ter Stegen, der for første gang i sin karriere fik lov til at bære anførerbindet for Barcelona.

Barcelona kom efter planen foran på mål af Ousmane Dembelé i det 36. minut, men Jonny udlignede for Celta Vigo kort før halveg.

I anden halveg kom Barcelona igen foran på mål af Paco Alcacér i det 64. minut, men igen udlignede Celta Vigo, denne gang var det en velspillende Iago Aspas der nettede i det 82. minut, assisteret af Emre Mor.

Barcelona sluttede kampen med 10 mand på banen, da Sergi Roberto modtog direkte rødt kort i det 71. minut.

Kampen endte 2-2, men målt på chancer må Celta Vigo ærge sig over at de ikke fik mere ud af kampen, mens Barcelona kan stille sig tilfredse med et enkelt point.