The perfect guide to the casino

Randers-træner efter hurtige OB-mål: Resten af kampen bliver en tivolikamp

Randers tabte 3-0 til OB i en kamp, hvor der var flere chancer for at drille hjemmeholdet, dog uden held.

Randers kan med dagens nederlag definitivt ikke længere nå at undgå playoffkampe om nedrykning. Rasmus Bertelsen var naturligvis ikke tilfreds med resultat, da Footy.dk fangede Randers-træneren efter kampen.

– Det er altødelæggende for vores indtryk i dag, at de scorer to mål på 90 sekunder. Jeg synes vi spiller okay i 1. halvleg, OB har lige et tryk i de sidste 10 minutter, hvor de så også får straffesparket og den er vel egentlig lige 1. halvleg, jeg synes vi har flere situationer, hvor vi er tæt på at kunne fange dem. Bagud 1-0 ved pausen og så kommer vi fint ud og får en god chance, men så scorer de to mål på 90 sekunder og så var det slut, sagde Bertelsen til Footy.dk.

Efter kollapset i starten af 2. halvleg var løbet kørt og han var ikke glad for kampens forløb.

– Resten af kampen bliver en tivolikamp og det har vi ikke brug for i vores situation at spille tivolikampe, vi har brug for at spille kampe, hvor vi føler, at vi står godt på banen og har styr på det og det er ikke fordi vi ikke skaber chancer i det tivoli der, Bashkim Kadrii har vel reelt bedre chancer for at score et hattrick i dag end i den omvendte kamp, så det er ikke fordi vi ikke skaber chancer, men vi har ikke brug for sådan nogle tivolikampe, som det bliver i de sidste 35-40 minutter, sagde Randers-træneren til Footy.dk efter kampen.

Rasmus Bertelsen er midlertidig træner for Randers FC sæsonen ud.

OVERSIGT

Scroll to Top