The perfect guide to the casino

Tverskov glad for storsejr: Vi får sparket vores chancer ind

OB skal efter 3-0 sejren over Randers forberede sig på at spille om Europa league kvalifikation, da de ikke længere kan hentes af Randers og Lyngby.

Jeppe Tverskov var tilfreds med sejren, men så også plads til forbedring.
– Vi vinder kampen, fordi vi får sparket vores chancer ind. Snakken går dog lidt på, at spillet bliver domineret for lidt i første halvleg. Efter andet og tredje mål kommer vi dog ud og får nogle længere angreb, så vi får slidt dem en anelse mere, og dermed kom der nogle større huller i deres hold, sagde han til Footy.dk

7 point ud af 9 mulige er godkendt ifølge den stærke Jeppe Tverskov.
– Vi har spillet godt de tre seneste kampe, så jeg håber, at jeg kan spille central midtbanespiller de kommende kampe. Hvis vi vinder de næste tre kampe, så kommer vi ind i de afgørende kampe med en god følelse. Man føler, at man kan lidt mere, man ser lidt flere huller og kan spillere lidt mere satset.

Tverskov ser positivt på spillet og ser frem til de næste kampe.
– Vi ser gode ud, men vi har nogle enkelte ting, da vi blandt andet giver et par nemme chancer væk, som vi ikke skal give og i forhold til, hvordan vi står på banen. De ting skal vi selvfølgelig lige have ændret, men der har også været en del rotation i holdet. Så håber vi, at der er et godt afsæt til de kommende kampe, sagde den tidligere Randers-spiller til Footy.dk.

25-årige Jeppe Tverskov kom til OB fra netop Randers i 2016, hvor han har haft stor succes.

OVERSIGT

Scroll to Top