PSG er mestre efter knusende sejr over AS Monaco

Paris Saint-Germain er mestre i Ligue 1 efter sejr på 7-1.

Paris Saint-Germain har været ganske suveræne i den franske liga i denne sæson, og derfor kunne de her til aften sikre sig mesterskabet, hvis de kunne slå rækkens nummer to AS Monaco, der løb med mesterskabet sidste sæson.

Og i første halvleg satte PSG tingene på plads. På tolv minutter scorede de således fire gange ved to gange Giovani Lo Celso, Angel Di Maria og Edinson Cavani, inden Rony Lopes reducerede for udeholdet inden pausen.

I anden halvleg scorede Angel Di Maria sit andet mål i kampen, og for at gøre ondt værre for udeholdet scorede Radamel Falcao selvmål til 6-1 med tretten minutter tilbage af opgøret. Julian Draxler ville også lege med, og kort før tid øgede han til slutresultatet 7-1.

PSG er dermed franske mestre med fem runder tilbage af sæsonen, mens AS Monaco skal kigge sig over skulderen, hvor både Lyon og Marseille kommer buldrende.