The perfect guide to the casino

Live: OB i front på straffespark kort før pausen

Peter Munch Larsen har netop fløjtet af efter de første 45 minutter, hvor stillingen er 1-0 i Odense.

De første 45 min. har været en meget afdæmpet affære, hvor ingen af holdene har ville risikere det helt store. OB har haft bedst fat i spillet, hvor de specielt har set skarpe ud, når de angriber med deres to hurtige backs i form af Mikkel Desler og Ryan Johnson Laursen.

Randers var tæt på at komme i front efter 20 min ved et hjørnespark, men en dårlig afslutning af Mikael Boman holdt bolden ude af nettet. Flere af OB’s offensive spillere har forsøgt sig med spark fra distancen, men ingen har været farlige nok til at udfordre islandske Hannes Halldorsson.

Kort før pausen burde der have stået 1-0 til OB efter en god tur fra Mikkel Desler, hvor hans spark bliver rettet af, hvorefter den havner ved Anders K. Jacobsen, der smadrer bolden direkte på stolpen, således bolden hopper ud igen.

Scoringen fik vi dog kort før pausen. Casper Nielsen tager et godt løb ind i feltet, hvor han nedlægges af Randers’ Kevin Conboy, der går i ryggen på OB’eren. Nicklas Helenius var stensikker og sparkede sit hold i front til 1-0.

Stillingen er dermed 1-0 efter 1. halvleg.

OVERSIGT

Scroll to Top